Conditii / Termeni de utilizare

Site-ul www.fabricadevise.ro este proprietatea lui Daniel Iordache . In prezentul contract se va folosi numele FdV pentru a identifica persoana detinatoare si administratoare a acestui site.

Urmatorul document este un contract legal intre utilizator si proprietarul fabricadevise.ro . Prin utilizarea acestui site, dumneavoastra sunteti de acord cu conditiile/termenii acestui Contract. Daca nu sunteti de acord cu Conditiile de Utilizare, va rugam nu utilizati acest Website.
Acest contract poate fi revizuit sau actualizat din cand in cand, fara vreo notificare in prealabil. Sunteti sfatuit sa-l revedeti regulat.

1. Fabrica de Vise.ro , cu sediul in Brasov, Romania, CEDENTUL, acorda dreptul limitat de folosire al imaginilor, in conditiile de mai jos, clientului denumit in continuare CESIONAR. Aceste conditii se aplica tururor produselor Fabrica de Vise.ro: imagini transmise electronic (via download), imprimate pe hartie fotografica, diapozitive, film negativ sau inscriptionate pe diferite medii de stocare (CD, DVD, banda magnetica etc.). ;

2. In continuare Fabrica de Vise.ro , cedentul, va fi regasit in text sub abrevierea FdV . Toate imaginile furnizate de catre FdV cesionarului sub orice forma (format electronic, tiparite, diapozitive, film negativ, inscriptionate pe CD/DVD sau alte medii de stocare ) vor fi denumite in continuare produse.

3. FdV acorda cesionarului dreptul limitat si neexclusiv de folosire al produselor sale in conditiile de mai jos. In cazul in care cesionarul doreste folosirea exclusiva a imaginilor pe o anumita perioada de timp sau pe un anumit teritoriu acesta va furniza in scris detaliile folosirii imaginilor la administrator@fabricadevise.ro . In urma negocierii conditiilor de folosire a produselor se va fixa noul pret al produselor printr-un act aditional atasat contactului tip. In cazul in care comanda produsului este anulata, acesta nu va fi livrat si nici facturat.

4. Dreptul de folosire al produselor FdV devine efectiv dupa achitarea integrala a facturii (sau
trimiterea copiei OP vizata de banca). Pe factura numele imaginilor va fi mentionat separat. Cesionarul nu are dreptul sa revanda produsele FdV sau sa transfere dreptul de folosinta al acestora unor terti decat in cazul in care acest lucru este mentionat explicit in contact. In cazul in care se doreste transferul produselor FdV catre terti, FdV va fi notificata in scris despre numele si adresa acestora. Acceptarea produselor FdV de catre terti presupune acceparea implicita a conditiilor de folosinta a produselor specificate in contractul initial dintre FdV si cesionar.

5. Dreptul de folosinta permite folosirea produselor FdV pentru producerea de materiale publicitare care include, dar nu se limiteaza la: materiale tiparite, site-uri web, televiziune sau productie de film, colaje de imagini, ambalaje etc. Cesionarul are dreptul de a reproduce, tipari sau difuza pe televiziune produsele FdV fara a fi necesara achitarea unor costuri suplimentare catre FdV. In cazul in care cesionarul va revinde dreptul de folosinta catre terti (dupa notificarea FdV ), acesta va trebui sa se asigure ca folosirea produselor FdV se va face in conformitate cu contractul initial stabilit intre FdV si cesionar. Modificarea fotografica sau electronica a produselor furnizate de FdV este permisa insa aceasta nu permite folosirea materialului astfel modificat de catre cesionar sub forma unui nou produs care nu se supune conditiilor specificate intre FdV si cesionar. Imaginile rezultate in urma modificarilor produse imaginilor FdV se supun acelorasi conditii ca produsele initiale.

6. Copierea ilegala a produselor FdV , precum si folosirea acestora in alte conditii decat cele specificate in contract, atrage de la sine penalizari de ordin financiar.

7. In cazul in care exista neclaritati asupra modului legal de folosire al imaginilor aceste vor fi transmise in scris catre FdV. Utilizarea acestora in scopul dorit se va face dupa ce cesionarul va fi primit acordul FdV in scris. Folosirea produselor FdV in aceste situatii neclare fara acordul scris al FdV constituie o violare a prezentului contract.

8. FdV va inlocui produsele care vor prezenta defecte evidente imputabile FdV : CD/DVD-uri zgariate ce nu pot fi citite de catre unitatile optice, imagini tiparite cu defect etc. FdV nu este raspunzatoare de distrugerea pierderea produselor sale in timpul transportului. De asemenea pordusele pierdute de catre client nu vor fi inlocuite cu alte produse similare in conditiile aceluiasi contract.

9. Nu este permisa utilizarea produselor FdV in scopuri prornogarfice, imorale, defaimatoare, discriminatorii sau ilegale. Figurile unor persoane publice care pot aparea in imagini si care pot fi clar recunoscute nu vor putea fi folosite in scopuri politice. Nu este permisa marirea imaginii unor persoane prezente in multime in scopul detasarii acesteia din contextul imaginii (marire, desaturarea in culoare a acestora sau folosirea altor metode grafice de individualizare a acestora din multime).

10. Folosirea imaginilor unor persoane publice (sau care au dobandit notorietate publica intre momentul realizarii imaginii si folosirea acesteia de catre cesionar) nu poate fi facuta fara acordul persoanei in cauza. FdV nu poate fi facuta responsabila de folosirea imaginii in alte conditii si in acest caz in lipsa acordului persoanei respective.

11. In cazul in care cesionarul nu foloseste produsele FdV conform contractului, dreptul de folosinta al acestuia asupra produselor inceteaza.

12. Rezolvarea tuturor litigiilor care nu pot fi solutionate pe cale amiabila se va face prin justitie conform legilor romane in vigoare.

13. Orice schimbare a conditiilor de folosinta a produselor FdV nu este valabila in absenta unui acord scris explicit al partilor.

14. Achitarea facturii de catre cesionar presupune automat accepatrea tuturor conditiilor mentionate mai sus.

15. Pentru orice lamuriri suplimentare privind modul de folosire al imaginilor va rugam contactati-ne la administrator@fabricadevise.ro .

 

Utilizarea acestui website

Website-ul contine imagini incarcate/adaugate de catre administratorul site-ului.

Este interzisa folosirea sub orice forma a imaginilor de pe acest site fara un acord intre utilizator si proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau grafica ce apartine site-ului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile si descrierile acestora si prezentarea in general pe acest site sunt proprietatea lui Daniel Iordache sau partenerilor implicati in acest proiect. Pentru dreptul de folosire a fotografiilor sau materialelor prezentate in acest site va rugam sa ne contactati. Propunerile de colaborare vor primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Orice abatere de la cele mentionate mai sus si orice utilizare neautorizata a materialelor prezentate in acest site, se supune legilor in vigoare si va fi sanctionata ca atare. Pentru detalii puteti consulta LEGEA nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe la urmatoarea adresa:

 

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=10396


Daca nu sunteti de acord cele prevazute in acest document, va rugam sa nu folositi serviciile oferite de acest site.

 Va multumim!

Daniel Iordache

www.fabricadevise.ro

 

  
A Random Image

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009 www.FabricedeVise.ro. Toate drepturile rezervate.